LEDIG STILLING: Klubbselger

Vår super-klubbselger, Roger, har blitt headhunta til et nytt selskap. I den forbindelse søker Skandisport Haugesund AS (Macron) etter ny klubbselger for Nord-Rogaland, Sunnhordaland, Odda, Etne, Sauda og Vindafjord. Skandisport Haugesund AS distribuerer Macron på Haugalandet. Macron er en av Norges raskest voksende sportsdistributør med hovedkontor og lager i Haugesund og avdelingskontorer i Bergen, Stavanger, Kristiansand, Oslo og Levanger. Vi har over 200 klubber på avtale i Norge. Macron sponser blant annet FK Haugesund, Stabæk, Sandefjord, samt en rekke toppklubber innen fotball, samt et stort antall store og små grasrotklubber i Norge. Merkevarene våre er Macron, Trusox, Sells, Diamond Football og Mitre.. Totalt er vi 25 dedikerte medarbeidere på landsbasis, 3 i Haugesund. HOVED- OG DELANSVAR FOR:

 • Utvikling og oppfølging av nye og eksisterende avtaler mot idrettsklubber og sportsforhandlere i distriktet
 • Gjennomføre visninger, klubbkvelder i samarbeid med idrettsklubb og lokal sportsforhandler
 • Sette forhåndsordre med klubber for hver sesong
 • Lage aktiviteter sammen med butikker og idrettsklubber
 • Bedriftens lokale ansikt utad som klubbansvarlig i distriktet
 • Har direkte kontakt med hovedleverandør, Macron i Italia

DINE EGENSKAPER:

 • Du har i stor grad erfaring fra idrettsklubb (og hvordan en idrettsklubb er organisert), sportsfaghandelen, forhandlinger og kontraktsutforming, samt fra B2B-relasjoner
 • Flytende norsk muntlig og skriftlig, og sterk i engelsk muntlig og skriftlig
 • Humørfylt selger, engasjerende, pliktoppfyllende og med stor arbeidskapasitet Resultatorientert og kostnadsbevisst, med evne til å arbeide selvstendig Strukturert og ryddig, nøyaktig og lojal, og med glimt i øyet. Behersker bruk av IT Er fleksibel i forhold til arbeidstider og arbeidsoppgaver Det må påregnes noe reisevirksomhet i distriktet.

VI TILBYR:

 • Arbeidssted i Haugesund
 • Sentral rolle i Macron med ansvar for utvikling av eget distrikt
 • Gode utviklingsmuligheter for den rette personen
 • Konkurransedyktige betingelser
 • Reiser til Italia i forbindelse med kolleksjonsmøter og nasjonale møter
 • Hyggelig og spennende miljø i et firma i sterk vekst

SØKNADSFRIST 22. MARS 2017 For mer info om stillingen kontakt daglig leder i Macron Norge, Martin Fauskanger (+47 940 55505) Søknad med CV må sendes på mail til martin@macron.no. Bruk «Klubbselger» i emnefeltet.