Stabæk signerer med Macron

Stabæk Fotball og Macron inngår et femårig samarbeid. Avtalen gjelder for hele klubben; barne-, ungdom- og breddefotballen, akademilag på jente- og guttesiden, Gatelaget og flaggskipene Chixa og herrelaget. Dette er den mest omfattende og største utstyrsavtalen i Stabæk Fotball sin historie.   Macron er en stor internasjonal produsent fra Bologna i Italia. De samarbeider med flere topplag i Italia, Tyskland, Spania, Nederland, England, Frankrike og Portugal. I Norge har Macron vært leverandør for Haugesund og Sandefjord av topplagene før de nå inngår samarbeid med Stabæk Fotball. -          Det har vært en lang prosess hvor Stabæk Fotball har forhandlet med alle de store produsentene, men Macron pekte seg fort ut som veldig spennende. Vi har vært på besøk i Bologna og ledelsen fra Italia har vært på besøk i Norge. Vi er trygge på at vi har gjort et godt valg og gleder oss veldig til å starte opp samarbeidet, forteller markedssjef i Stabæk Fotball. -          Stabæk Fotball er en stor klubb som dekker hele spekteret gjennom alle aldersbestemte lag, som både spiller lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Når de i tillegg har et seniorlag i norgestoppen for begge kjønn, har vi jobbet hardt for å få til dette samarbeidet, forteller Martin Fauskanger, daglig leder i Macron Norge. -    Det er en stor jobb som ligger foran oss når vi nå bytter til en ny leverandør på alt sportsutstyr. Det er mange lag og mange detaljer som skal på plass til 1. januar, men det er mange flinke folk i Stabæk som skal få dette på plass. Vi får stor hjelp fra Macron som bistår både fra Italia og sitt norske hovedkontor i Haugesund. Macron vil i tillegg støtte opp rundt Stabæk Fotball fra sitt Oslo-kontor og har inngått avtale med Anton Sport, slik at det skal være god tilgang på produktene, forteller Hansen. -          Det blir mye nytt, men Stabæk Fotball kommer alltid til å være blaa og hoveddrakten kommer til å se ut som den alltid har gjort. Det vil den alltid.uansett, avslutter Hansen. Les også: Stabæk Fotball: http://www.stabak.no/news/article/1n57erbef3ejy14a7xucg15tu1/title/stabaek-fotball-signerer-med-macron Haugesunds-Avis: http://www.h-avis.no/sport/fotball/naringsliv/dro-i-land-ny-stor-avtale/s/5-62-344827