Tromsø Storm og Macron forlenger

PRESSEMELDING: Tromsø Storm skiftet i fjor utstyrsleverandør til Macron der man tegnet en avtale for sesongen 2015/2016. Klubben og Macron har begge vært så fornøyde at partene nå har inngått en ny 5-års avtale. Macron er en fremadstormende utstyrsleverandør innenfor mange idretter, deriblant basketball der de også er hovedleverandør for Norges Basketballforbund. Tromsø Storm er veldig fornøyd med utstyret og samarbeidet og har derfor inngått en så lang avtale med Macron. Stort assortiment, kvalitet og leveringskvalitet var de viktigste tingene for klubben og dette får vi gjennom Macron og dens leverandør i nord – Skandisport Nord. Daglig leder i Macron Norge, Martin Fauskanger, sier følgende om den nye avtale; «Tromsø Storm er i en egen klasse i norsk basket i form av organisasjon, arrangement og kvalitet. Det er derfor ekstra kjekt at de velger basketballklær i samme klasse. Vi har begge fått vist hva vi er gode til i året som har gått, og vi er svært glade for å kunne ta samarbeidet til nye høyder».